fredag 2 juli 2010

Nyupppackat!!

Vi har fått leveranser! Det är som julafton varje gång! Denna gång kom det välpackade kartonger med keramik från Öland och Paradisverkstaden där. Stora sköna the-koppar liksom 'bulliga' ljusstakar för värmeljus, men också deras vackra ägg! Både prickiga och med blommor i olika färger!

Vi har fått in barnklänningar också, i 'Madicken-modell'. Storlekar mellan 2-5 år. Tyg av bomull eller linne.

Dessutom är smyckeshyllan påfylld med fina ägg i olika färger från Ouch! by ko-ko-no! Vi har också fått in det vackra marina 'Lysekils-armbandet'!

Prickar är roligt! De finns i olika former på Grå Granit. De finns på muffinsformar och som sagt på keramikäggen från Öland. Men de finns också på scarvs. Vita prickar på mörkblå botten. Kom in och titta känn och prova!



































































































Välkomna!!

tisdag 29 juni 2010

ABC-tavlor!


Dessa fina ABC-tavlor har hittat till Grå Granit. De är designade utav Monica Lindblom från Lindblom of Sweden. De är inramade och man kan välja röd, grön eller blå ram. Perfekt barnpresent!






Kom in och kika!!

söndag 27 juni 2010

Lite inspiration...

















Tre små gummor på rad, på väg till Nora måntro? I vilket fall så kommer de från House Doctor!



















Litet skåp från House Doctor och ljusstakarna kommer från Paradisverkstan på Öland. Både skåp och ljusstakar finns i fler färger!



















Värmeljus som ser ut som små granitstenar. Perfekt att ha som 'gå bort-present'. Vi har färdiginslagna så det går snabbt om man skulle råka vara ute i sista stund...



















Stjärnor finns det gott om hos oss på Grå Granit. De finns på kuddar, handdukar och wc-mattor. Dessutom finns de på nyinkomna tavlor!



















Som sagt, här är en av de nyanlända tavlorna! Stjärnorna finns i röd, svart, silver och blå färg. Känslan är rejäl och rustik.



















Stora härliga handdrejade the-muggar från Paradisverkstan på Öland. Dessa muggar finns i rosa/röd och blå/grön.



















Grå Granit säljer 'Mössa Du' av Cam. Mössorna finns i tre olika storlekar och i dessa färger. Namnet på barnet broderas på mössan! Ett par dagars leveranstid.  Perfekt inför dagisstarten! Klicka här för länk till mössa Du:s hemsida.



















Lille Axel är dock inte till salu =) men han är med mamma nere i butiken allt som oftast!



Varmt Välkomna till oss!!


Ulrika