fredag 11 december 2009

Välkommen hit!

I dag är det dags för Grå Granit att börja visa upp sig! Varmt VÄLKOMMEN hit!!

Grå Granit är en butik som kommer att öppna i Lysekil lördagen den 1 maj 2010. Fram tills dess kommer alla nyheter att presenteras i den här bloggen liksom framskridandet av lokalen och dess utformning. Butiken kommer att ligga i källarplan på Lilla Kyrkogatan 18 ett stenkast från hamnen och längs promenadstråket till Havets hus.

Grå Granit kommer att vara en liten butik utöver det vanliga. Vi kommer inte att vara en dussinbutik som har varor från de stora leverantörerna utan vi kommer att erbjuda några få saker av varje, utvalda med noggrannhet av olika designer/leverantörer.

Grå Granit ska vara en speciell butik där kunden ska få titta runt i lugn och ro, den ska inte vara proppfylld med saker så att man knappt vet vad man tittar på, utan det ska vara luft!

Ni kommer att finna väl utvalda varor till hemmet eller kanske att ge bort. De varor som kommer att visas upp och säljas är av marin Newport-karaktär, andra vackra saker med god kvalitet och enkel och rolig design.

Vem är då jag som driver Grå Granit?
Jag heter Ulrika och har arbetat som sjuksöterska under ett antal år. Jag har länge drömt om något eget och att då kunna kombinera det med mitt intresse för vackra saker måste ju bara bli bra.

Jag tycker mycket om vackra enkla saker utan krusiduller. Stilrent och enkelt. Kvalitet. Det kommer att märkas i min butik.

Som sagt VARMT VÄLKOMNA hit!